fbpx

Peste 1000 de băcăuani vor lua parte la deschiderea oficială a unei noi gelaterii

Joi, 25 august 2022, la ora 12.00, la sediul din strada Banca Națională nr. 2 din Bacău va avea loc deschiderea oficială a unei noi gelaterii. Cu această ocazie, reprezentanții gelateriei vor oferi înghețată la preț promoțional (la orice cupă comandată se oferă una gratuită) celor peste 1000 de oameni care vor fi prezenți la lansare.

Fiind producători de înghețată artizanală (italiană: gelato), reprezentanții gelateriei declară că sunt mereu în căutarea unor gusturi noi, unice, surprinzătoare.

Gelato cu borș și leuștean este una dintre vedetele gelateriei și se bucură de aprecierea tuturor. La lansare, este posibilă prezența unor vedete ale muzicii populare, însă până la această ora nu și-au confirmat prezența.

Gelateria oferă acest desert tuturor restaurantelor, cofetăriilor și gelateriilor interesate să-l adauge în menu, distribuția fiind asigurată în 4 mari județe: Bacău, Covasna, Neamț și Brașov.

Cum primești 10% reducere la prima comandă? Abonează-te acum la buletinul nostru informativ dulce și primești cuponul de reducere direct pe e-mail-ul tău.

* indicates required
Adresa de e-mail la care vei primi Cuponul de reducere
Încântați de cunoștință 🙂
Necesar pentru confirmarea comenzilor viitoare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top