fbpx

Care sunt diferențele dintre GELATO și SORBETTO:

GELATO:
În italiană, gelato înseamnă „înghețat”. Gelato este un desert înghețat originar din Italia și este cunoscut pentru aromele sale intense, prezentarea artizanală și valoarea nutritivă. Considerat oarecum asemănător cu înghețata, diferă în ceea ce privește ingredientele, producția, aromatizarea, prezentarea, nutriția și textura.

Gelato este un produs natural. Ingredientele brute includ lapte (sau apă), zahăr și, în unele cazuri, fructe. În gelato nu există îndulcitori sau arome artificiale, iar gelato are un conținut mai scăzut de grăsimi din lapte și mai puține calorii decât înghețata. Gelato conține, de asemenea, o cantitate bună de proteine și, datorită valorii nutritive și a varietății de arome, gelato poate fi consumată la orice oră, zi sau noapte.

SORBETTO:
Sorbetto este un termen american pentru o versiune mai ”săracă” a gelato-ului, fiind preparat cu apă în loc de lapte, ceea ce îl face să nu conțină grăsimi și produse lactate și să aibă o aromă pe bază de fructe. În Italia, indiferent dacă este făcut cu apă sau cu lapte, este denumit în continuare gelato.

Cum primești 10% reducere la prima comandă? Abonează-te acum la buletinul nostru informativ dulce și primești cuponul de reducere direct pe e-mail-ul tău.

* indicates required
Adresa de e-mail la care vei primi Cuponul de reducere
Încântați de cunoștință 🙂
Necesar pentru confirmarea comenzilor viitoare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top